ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ ΦΩΤΟ

Μαρία Διακάκη

Γεννήθηκα στον Πειραιά μια μαγική μέρα την οποία γιορτάζω όχι κάθε χρόνο, αλλά κάθε τέσσερα!

Μεγάλωσα περιτριγυρισμένη από άπλετη αγάπη, ζεστασιά, μουσική και αρώματα από κάθε λογής πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά… Και κάπως έτσι γεννήθηκε η αγάπη μου για την τέχνη της μαγειρικής. Γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα, με οδηγό τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, να προσφέρεις μέσα από πολλές ξεχωριστές γεύσεις, χαρά και ικανοποίηση στους ανθρώπους που αγαπάς.

Σταδιακά άρχισαν να γεννιούνται μέσα μου περισσότερες καλλιτεχνικές ανησυχίες, όπως η αγάπη μου για τη μουσική. Σπούδασα στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Αθηνών κι άρχισα, μέσα από κάθε λογής δραστηριότητες και παιχνίδια, να κάνω τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική.

Μετά ασχολήθηκα με τη θάλασσα και συγκεκριμένα την παραναυτιλία. Όμως η καλλιτεχνική φλόγα μέσα μου που δεν έσβησε ποτέ δε με άφησε να σταματήσω να γράφω όλα αυτά τα χρόνια, παραμύθια, διηγήματα, θεατρικά, ακόμα και απλές καθημερινές σκέψεις.

Το παραμύθι με τίτλο “Η Λιχουδίτσα και τα μαγικά σοκολατάκια” είναι το πρώτο βιβλίο που μοιράζομαι με όλους εσάς, ελπίζοντας μέσα από τη σοκολατένια ιστορία μου να καταφέρω να κάνω τα παιδιά λίγο ευτυχισμένα και τους μεγάλους λίγο παιδιά.

Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!