Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

Το παιχνίδι αυτό θα έχει μόνο νικητές. Ή μόνο ηττημένους.

Η Κοραλία, μια γυναίκα που κρατάει σαν σημαία την ακεραιότητα και την ειλικρίνειά της, δέχεται μια πρόταση από τον καλύτερό της φίλο, τον Αλέξανδρο Κρητικό: να προχωρήσουν σ’ έναν ψεύτικο γάμο για να τον βοηθήσει να πάρει την κληρονομιά που του άφησε ο ιδιότροπος νονός του. Η Κοραλία αναγκάζεται να δεχτεί την τρελή ιδέα του αγαπημένου της φίλου. Ο λευκός γάμος γίνεται βιαστικά και εκείνη βρίσκει καταφύγιο στο ιδιωτικό νησί της οικογένειας Κρητικού, σε μια προσπάθεια να αποφύγει να πει άλλα ψέματα στους ανθρώπους που αγαπάει.

Ο Φίλιππος Κρητικός, αδερφός του Αλέξανδρου, καταφεύγει στο νησί κυνηγημένος από μια ομάδα τρομοκρατών, για να προφυλάξει τη ζωή του, αλλά και τους αγαπημένους του, ώσπου η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Μόνο που εκεί θα βρει το διάβολό του! Όσες φορές κι αν συνάντησε αυτή τη γυναίκα, ήταν μόνο για κακό. Και δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτε πως μόλις είχε γίνει η νύφη του…
Ένα γερό παιχνίδι πόκερ ξεκινάει. Η Κοραλία βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν παντοδύναμο εχθρό που αμφισβητεί την ίδια και τα κίνητρά της –οδηγώντας την στα άκρα. Ο έρωτας και τα μυστικά θα φέρουν συγκρούσεις, πόνο, ενοχές και ασυγκράτητο πάθος. Όταν όμως η εποχή των μυστικών φτάσει στο τέλος της, τι ακριβώς θα αφήσει πίσω από το σφοδρό της διάβα;

Η κριτική μας

Αυτή τη φορά η κυρία Κακαλοπούλου μας υποδέχεται με το νέο της πόνημα στη νέα της εκδοτική στέγη.
Όπως σε κάθε βιβλίο της, έτσι και σε αυτό, το θέμα με το οποίο καταπιάνεται είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενά της αλλά η γραφή της παραμένει η ίδια, με «πυξίδα» πάντα τον έρωτα, τον απόλυτο, τον ένα και μοναδικό, τη κινητήρια δύναμη της ζωής, που τα σαρώνει όλα.
Εδώ να σημειώσω πως το συναίσθημα είναι το απαραίτητο τονωτικό υλικό στη στείρα και πεζή καθημερινότητα που ζούμε.
Μια υπέροχη ιστορία με έρωτα, πάθος, πολύ σασπένς και μυστικά, και στοιχεία δανεισμένα από την αστυνομική λογοτεχνία.
Οι ήρωες της ιστορίας έχουν μια τρομερή δυναμική, είναι ολοκληρωμένοι, απόλυτα αληθοφανείς και ανθρώπινοι με μια σπάνια αίσθηση της ηθικής, και έρχονται αντιμέτωποι με έντονες καταστάσεις, οι οποίες τους προκαλούν να φτάσουν στα όρια τους. Μάχονται αρκετές φορές εναντίον του εαυτού τους, αν και οι ίδιοι αισθάνονται απίστευτα ευάλωτοι.
Η συγγραφέας μας, καταφέρνει με τον μαγικό της τρόπο να μας «χώσει» στην κυριολεξία στον κόσμο των ηρώων της και να βιώνουμε τα πάντα μαζί τους.
Η συμβουλή μας: Να το απολαύσετε! Έτσι το ταξίδι αυτό θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!