Η Σωστή Λύση στην Εκπαίδευση στην Περίοδο του Covid-19

Η πανδημία του κορωνοϊού covid-19 υπήρξε πρωτόγνωρη για την Ανθρωπότητα αυτής της εποχής.

Πέραν από το χτύπημα στην υγεία και την ζωή, που είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο σε βιολογικό αλλά και συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο, επέφερε τεράστια χτυπήματα στην Οικονομία και στην Παιδεία που θα έχουν συνέπειες για αρκετά χρόνια μετά την πάροδο της πανδημίας αυτής: τόσο αρνητικές όσο και θετικές, εάν είμαστε σε θέση ως κοινωνία να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.

Στον τομέα της Παιδείας αντιμετωπίζουμε είτε το ρίσκο να έχουμε στα χέρια μας ακόμα μια «χαμένη γενιά» (lost generation) όσον αφορά την Παιδεία αλλά και το κοινωνικό δίκτυο και σύστημα αλληλεπιδράσεων είτε την ευκαιρία να αποκτήσουμε την καλύτερη Παιδεία όλων των εποχών και μια σειρά προστατευτικών παραγόντων που θα ενισχύσουν αντί να υπονομεύσουν τους κοινωνικούς μας δεσμούς.

Σε αυτό το βιβλίο εξετάζουμε όλες τις εκδοχές συμπεριλαμβανομένης και αυτής που αντιμετωπίζουμε στην πραγματικότητα μέχρι έκδοσης του παρόντος βιβλίου.

Δίνουμε λύσεις, τρόπους διαχείρισης και οδηγίες για την Σωστή Λύση στην Περίοδο του Covid-19 τόσο στο επίπεδο της κρατικής/διοικητικής διαχείρισης όσο και στο επίπεδο της διαχείρισης προσωπικά από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Σωστή Λύση στην Εκπαίδευση στην Περίοδο του Covid 19 1
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!