Μια Αναπνοή ΙΙ-«Η Συνθήκη έσπασε… Ο Πόλεμος ξεκίνησε» (Μια Αναπνοή- BarcelonaSeries)®©

Μετά την τελευταία τραγωδία κάποια πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, ενώ κάποια άλλα φαίνεται να παραμένουν ίδια. Δύο άνθρωποι διαγράφουν ξεχωριστές πορείες, δύο άλλοι παλεύουν να τις ενώσουν, ενώ για μερικούς ακόμη, η μοίρα θα παίξει και πάλι καθοριστικό ρόλο.
Το παρελθόν ακολουθεί, είναι εδώ, δεν ξεφεύγεις απ’ την αλήθεια.
Έρωτες, μυστικά και πάθη, μοιραία βγαίνουν στην επιφάνεια. Δύο Ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, έχοντας η καθεμία τους δικούς της κανόνες, τα δικά της μυστικά, τους δικούς της ηθικούς νόμους και απαιτούν το ίδιο πράγμα: Την εκδίκηση και φυσικά, τη νίκη. Τα συμφέρονται συγκρούονται, ανατρέπουν τα πάντα και προδιαγράφουν το μέλλον.
Τι θα γίνει όταν αναγκάζεσαι να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που έμαθες να είσαι για χρόνια; Πώς θα χειριστείς έναν εχθρό όταν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι; Όταν η εκδίκηση γίνεται σκοπός, αναγκάζεσαι ν’ αλλάξεις τη φύση σου, γιατί είναι γεγονός:

H Συνθήκη έσπασε… Ο Πόλεμος ξεκίνησε!

Όλοι είναι εμπλεκόμενοι… Κανείς δεν θα βγει ακέραιος απ’ αυτόν τον πόλεμο!

Το πιο πολύπλευρο μυθιστόρημα που καθήλωσε εκατοντάδες αναγνώστες και δημιούργησε φανατικό κοινό, έρχεται για να μας τονίσει πως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Με πάνω από 60 παράλληλες ιστορίες, σπάει το ρεκόρ του πιο πολυπληθέστατου μυθιστορήματος σε χαρακτήρες και της μεγαλύτερης σειράς βιβλίων στην Ελλάδα. Γεμάτο πάθη, μυστήριο, ίντριγκες και ανατροπές, η Μια Αναπνοή υπήρξε πρώτη θέση για 12 μήνες, στην κατηγορία του σε παγκόσμια εφαρμογή, με πάνω από 130.000 σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Μια Αναπνοή ΙΙ ΤΕΛΙΚΟ!!2b Α για γουατ
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!