Οι ράτσες των αντρών – με οδηγίες χρήσης

Ποιος είπε πως όλοι οι άντρες είναι ίδιοι; Ποιός είπε πως είναι το δυνατό φύλο; Δυνατός είναι κάποιος, όσο στέκεται κάποιος άλλος αδύναμος μπροστά του! Η δύναμη του καθενός ορίζεται από την αδυναμία του άλλου! Οι άντρες απέκτησαν δύναμη λόγω της αδυναμίας των γυναικών. Τώρα είναι ο καιρός να αλλάξει αυτό!

Εδώ θα σου πω τις αλήθειες που γνώριζες όμως δεν έβλεπες! Η γνώση είναι πλεονέκτημα. Αυτό το βιβλίο σου δίνει τη δυνατότητα και την επιλογή να τον προσεγγίσεις, να τον αποφύγεις, να τον γνωρίσεις!

Αν είσαι γυναίκα έλα στην παρέα μας και πάρε τις απαντήσεις σε ό,τι χρόνια τώρα αναρωτιόσουν! Αν είσαι άντρας ίσως ανακαλύψεις την δική σου ράτσα!

Η κριτική μας

Αυτό το βιβλίο αποτέλεσε μια αληθινή έκπληξη για μένα. Άλλο παρόμοιο δεν νομίζω να υπάρχει. Οδηγίες προς ναυτιλομένους, …. εμάς τις γυναίκες δηλαδή. Θα μπορούσε όμως να διαβαστεί και από άντρες, για να κατανοήσουν πολλά για το είδος τους. Όσο δύσκολες και ακατανόητες (αναφέρω ελάχιστα, για το τι έχουν πει για μας) θεωρούν εμάς τις γυναίκες οι άντρες, ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα μπορούσε να υπάρξει μια τέτοια κατηγοριοποιημένη ανάλυση των αντρών. Μαζί με κάποιες υποκατηγορίες φυσικά.

Η συγγραφέας μας με πολύ χιούμορ, καταφέρνει συνάμα να καταθέσει και πολλές αλήθειες.

Ειλικρινά, της βγάζω το καπέλο.

Μετά από μια πολύ καλή έρευνα (και τη θαυμάζω για αυτό), καταφέρνει και καταγράφει πάνω από 33 ράτσες. Δεν μασάει καθόλου και όλα λέγονται με το όνομά τους, άλλοτε σοβαρά, άλλοτε αστειευόμενη.

Οι άντρες δυνατό φύλλο; Αλήθεια; Και πως απέκτησαν αυτή τη δύναμη; Δεν θα μαρτυρήσω άλλα στοιχεία του βιβλίου.

Διαβάστε το για να αποκτήσετε την απαραίτητη γνώση. Στην εσχάτη, κρατήστε ότι αποκομίσατε μελετώντας το, αλλά να είστε πάντα αφυπνισμένες. Κι αυτό, γιατί η γνώση είναι το καλύτερο εφόδιο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
  • Συγγραφέας: Χρυσανθη Ηλία
  • Εκδότης: Εκδόσεις Μπιλιώνη
  • Έτος Έκδοσης: 2018
  • Αριθμός Σελίδων: 142
  • ISBN: 9786188338319
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!