Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά

O Ορφέας είναι ένα γλυκό παιδάκι που θέλει να κοιμάται με τους γονείς του, δε θέλει να τους αποχωρίζεται ποτέ.

Σας θυμίζει κάτι παιδάκια μου όμορφα;
Μήπως και εσείς θέλετε να κοιμάστε με τη μαμά και τον μπαμπά το βράδυ;
Το παραμύθι «Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά» έχει σκοπό να σας μάθει γιατί ο βραδινός ύπνος είναι πολύτιμος για όλη την οικογένεια και γιατί είναι καλύτερο να κοιμάστε στο κρεβατάκι σας!

Το παραμύθι συνοδεύουν επίσης:
• ένα υπέροχο μελωδικό νανούρισμα
• συμβουλές ψυχολόγου
• χρήσιμες πληροφορίες από εξειδικευμένο σύμβουλο ύπνου
• δικά μου βιωματικά tips για τον παιδικό ύπνο

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Ευτυχία Στυλιανέα

Η κριτική μας

Ειλικρινά πιστεύω πως δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει βιώσει μια τέτοια κατάσταση με τα παιδιά του. Να ζητούν επίμονα ή και να απαιτούν με κάθε τρόπο να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς τους.

Η κυρία Αγυροπούλου καταφέρνει με την πολύ όμορφη γραφή της να δείξει όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στους γονείς τον καλύτερο τρόπο για να πεισθούν οι μικροί μας φίλοι να κοιμηθούν στα κρεβάτια τους.

Σε αυτό φυσικά βοηθάει πολύ η πανέμορφη εικονογράφηση της κυρίας Ευτυχίας Στυλιανέα.

Είναι πολύ γλυκό να μας δείχνουν τα παιδιά μας πως αισθάνονται κοντά μας ασφάλεια, κι έτσι να μπορούν να κοιμούνται ξένοιαστα μαζί μας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως πρέπει να μεγαλώσουμε δυνατούς και ανεξάρτητους πολίτες. Εδώ έρχεται η συγγραφέας μας και μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο.

Με πολύ αγάπη και υπομονή το δουλεύουμε μαζί τους. Δεν θα σταματήσουν μαχαίρι να το ζητούν, αλλά σταδιακά θα δει κανείς πολύ καλά αποτελέσματα.

Πολύτιμες συμβουλές προς τους γονείς δίνουν η ψυχολόγος Αγγελική Καβαλλιεράτου, η Σύμβουλος Ύπνου Ζέτα Γάκη, και φυσικά η συγγραφέας μας Έφη Αργυροπούλου.

Κυρία Αργυροπούλου, σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό το υπέροχο πόνημα!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Layout 1
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!