ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ» ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τη Δευτέρα 16/05/2022 και ώρα 8μ.μ. είχαμε τη χαρά να βρεθούμε και πάλι, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια στο φιλόξενο περιβάλλον του Πνευματικού Κέντρου Εξαμιλίων Κορινθίας και να υποδεχτούμε μετά από τρία χρόνια τον συγγραφέα του βιβλίου «ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ» τον κύριο Σπύρο Πετρουλάκη. Στα πλαίσια της παρουσίασης, ο κύριος Πετρουλάκης και οι συμπαρουσιαστές του, οι οποίοι ήσαν ο κύριος Πουνέντης δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, η κυρία Μπούλιαρη συγγραφέας και η κυρία Τσουκάτου, ιδρυτικό μέλος της Δανειστικής βιβλιοθήκης Εξαμιλίων, που διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου, μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά. Η κυρία Σακελλαρίου, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου «ΚΟΥΚΙΔΑ», καλωσόρισε τους καλεσμένους και προλόγισε την παρουσίαση.
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους για αυτή την υπέροχη εκδήλωση, και ειδικά τους συντελεστές της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου Εξαμιλίων Κορινθίας που ξέρουν να διοργανώνουν πάντα υπέροχες δραστηριότητες.
Στον συγγραφέα μας, να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδα τα βιβλία του, να είναι καλά από υγεία και να έχει πάντα επιτυχίες.
ΛΙΤΣΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

281153242 552586636474502 8200453313879247787 N
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!