ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΟΣΑΡΑΣ

Κυριάκος Δοσαράς

Ο Κυριάκος Δοσαράς γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα.

Τα όμορφα παιδικά και νεανικά του χρόνια, τα πέρασε στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Για μια δεκαετία περίπου (1989-1999) εργάστηκε σαν μουσικός παραγωγός, σε όλους τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κορίνθου.

Από την εφηβική του ηλικία άρχισε δειλά δειλά να γράφει τους πρώτους στίχους.

Η πρώτη του συγγραφική απόπειρα, πήρε σάρκα και οστά τον Οκτώβριο του 2007, όταν εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα ‘’Ο παππούς μου ο Δημήτρης’’ από τις εκδόσεις Πολύφεγγος.

Δυο χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 2009, θα δει το φως, το δεύτερο βιβλίο του και πρώτη του ποιητική συλλογή με τον τίτλο ‘’Άμπελος’’ και πάλι από τις εκδόσεις Πολύφεγγος.

Τον Ιούνιο του 2016, θα κυκλοφορήσει το τρίτο του βιβλίο και δεύτερη ποιητική του συλλογή με τον τίτλο ‘’Φως Χριστού’’ και αυτή από τις εκδόσεις Πολύφεγγος.

Τον Μάρτιο του έτους 2018 –κατεξοχήν μήνας αφιερωμένος στη ποίηση- θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Νεκτάριος Παναγόπουλος, το τέταρτό του βιβλίο και η τρίτη κατά σειρά ποιητική του συλλογή, με τον τίτλο ‘’Αποκαθήλωση’’.

Το 2020 κυκλοφορεί την ποιητική συλλογή «Υψιπέτης Έρως» από τις εκδόσεις Νεκτάριος Δ. Παναγόπουλος.

Είναι ενεργό μέλος της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων.

Εργάζεται από το 1998 στο Καζίνο Λουτρακίου, είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και από τον Δεκέμβριο του 2009, διαμένει στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!