Σκοτεινή Πλευρά

Δυο αντίπαλοι κόσμοι…
Μια σταυροφορία με πολλά θύματα αθώα και μη…
Το πουλόβερ της παγκόσμιας πανθρησκείας που είχε αρχίσει να υφαίνεται… και εξακολουθεί ακόμη.
Ποια είναι η πραγματική βάση των θρησκειών; Ο Θεός; Οι τελετουργίες; Οι κανόνες για υπακοή;

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα μέσα από τον καταιγιστικό ρυθμό το βιβλίο εξερευνά τον ρόλο του θανάτου και το πέρασμα στη Σκοτεινή Πλευρά. Την πλευρά όπου δεν επέστρεψε κανείς.
Ή μήπως όχι;

Η κριτική μας

Αυτό το βιβλίο του κυρίου Δέδε είναι από τα λίγα που με προβλημάτισαν και με προβληματίζουν ακόμα έντονα.
Αν και ξεκινάει σαν ένα απλό μυθιστόρημα, μέσα σε μια, λίγο περίεργη ατμόσφαιρα, ανήκει σε αυτά που νιώθει κανείς την ανάγκη να τα διαβάζει ξανά και ξανά.
Ένα ζευγάρι γνωρίζεται και ερωτεύεται σε μια μαγική πόλη της Γαλλίας. Η κοινή επιστροφή τους στην Αθήνα, η απόφασή τους και τα σχέδιά τους για ένα κοινό μέλλον, τους φέρνει αντιμέτωπους με μια υπόθεση με επικίνδυνα στοιχεία, αναγκάζοντας τους να έρθουν αντιμέτωποι με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.
Η ανακάλυψη ενός μυστηριώδους μεταλλικού κουτιού και μερικών άλλων «αντικειμένων» οδηγούν σε μια έρευνα που αγγίζει κρυφές και επικίνδυνες αλήθειες, που βρίσκονται πίσω από μια άλλη πραγματικότητα.
Περίεργες συμπτώσεις, ατυχήματα που μπορεί και να μην είναι καθόλου τυχαία, μας αναγκάζουν εκ των πραγμάτων να σκεφτούμε και «έξω από το κουτί». Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Μια νέα, εξαιρετική γραφή, που μας εισάγει στο ανεξήγητο, στο μεταφυσικό και στο υπερφυσικό, μας αποδεικνύει, πως τα πάντα έχουν δύο πλευρές, ποτέ μόνο μία και μας δείχνει τον δρόμο για να πάει ο νους μας παρακάτω.
Κι από το θέμα της απόκτησης γνώσεων, πόσο βολικό είναι άραγε το «πίστευε και μην ερεύνα»;
Δεν θα πω περισσότερα. Όσοι έχετε ανήσυχο νου, αξίζει να το διαβάσετε.
Και μετά, ας περιμένουμε τη συνέχεια……

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!