Θα σου πω… πως έζησε

Στα άδυτα του Βατικανού, ένας νεαρός δόκιμος ιερέας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αποτρόπαια διαπίστωση. Οι απαγωγές των παιδιών σε παγκόσμια κλίμακα,, γίνονται όπλο στα χέρια των πιο αδίστακτων τρομοκρατών, στην ιστορία του πλανήτη.
Στόχος, η διάλυση του Δυτικού τρόπου ζωής και του μοντέρνου κοινωνικού συστήματος. Μέθοδος, η θανάτωση των παιδιών με συμβολικό τρόπο, προκειμένου να γκρεμιστεί και η θρησκευτική ασπίδα του Δυτικού πολιτισμού. Τόπος εκτέλεσης του τρομοκρατικού σχεδίου, ο τόπος που όλα ξεκίνησαν. Η Ελλάδα…
Οι τρομοκράτες έχοντας στα χέρια τους το παιδί της Προέδρου Δημοκρατίας της Ελλάδας, ξεκινούν την αιώνια πάλη του καλού και του κακού, αυτή τη φορά με πολύτιμο έπαθλο το μέλλον της ανθρωπότητας. Τα παιδιά …
Ο Νίκος, σωματοφύλακας της Προέδρου Δημοκρατίας της Ελλάδας. Η Άρτεμις, απόγονος των αρχαίων νυμφών και αμαζόνων. Η μοίρα τους φέρνει κοντά στα βουνά της Ελλάδας και ο έρωτας τους ενώνει. Με σύμμαχους μια πολιτικό ηγέτιδα, που θα ήθελαν πολλοί λαοί, ένα υψηλό στέλεχος της ΕΥΠ και τρεις ιερείς από διαφορετικά δόγματα, ξεκινούν την μάχη ενάντια στο χρόνο, για την επικράτηση του καλού ενάντια στο κακό.
Ένα βιβλίο με 24 κεφάλαια. Κάθε κεφάλαιο ένα γράμμα. Η ιστορία ζωής, του Νίκου και της Άρτεμης… θα γίνει η αιτία για να ξαναγεννηθεί ένα κράτος και η ελπίδα στον κόσμο.

Η κριτική μας

Όταν ο Dan Brown συνάντησε τον Tolkien στα βουνά και τα νησιά της Ελλάδας δημιουργήθηκε ένα βιβλίο ξεχωριστό και διαφορετικό από ότι συνηθίσαμε μέχρι τώρα. Ένας μαγικός κόσμος όπου άνθρωποι από διάφορες θρησκείες ενώνονται για να πολεμήσουν την υπέρτατη απειλή. Αυτή που έχει στόχο το μέλλον του κόσμου. Τα παιδιά…
Μια κινηματογραφική περιπέτεια που διαβάζεται κυριολεκτικά χωρίς ανάσα και σε ταξιδεύει σε κόσμους παράλληλους. Φριχτούς μα και γεμάτους ελπίδα. Σκοτεινούς μα και γεμάτους φως. Σύγχρονοι ήρωες εναντιώνονται στις βδελυρές σκέψεις απάνθρωπων τρομοκρατών και γράφουν το δικό τους έπος.
Γρίφοι, μυστήρια, Βατικανό, μυστικές υπηρεσίες και τρομοκρατία. Όλα σε ένα βιβλίο που σε καθηλώνει από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο και προκαλεί συνεχόμενες εκρήξεις συναισθημάτων.
Στο βιβλίο οι αναγνώστες συναντούν και μία καινοτομία. Έχει προστεθεί στην αρχή κάποιων κεφαλαίων ένας κωδικός QR που αντιστοιχεί στην μουσική που άκουγε ο συγγραφέας και τον ενέπνεε να δημιουργήσει τον φανταστικό κόσμο του βιβλίου. Σκανάρετε με το κινητό σας τον κωδικό και θα μεταφερθείτε μέσω του YouTube στο αντίστοιχο μουσικό κομμάτι. Φορέστε ακουστικά και… απολαύστε την ανάγνωση σας.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ…ΠΩΣ ΕΖΗΣΕ του Παναγιώτη Αρχοντή από τις εκδόσεις Διάνοια. Ανοίξτε το και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο της Αρτέμιδος και του Νικόλαου. Το must για τον αναγνώστη του καλού βιβλίου…

Η συνέχεια έγινε απαίτηση από τους αναγνώστες και γράφεται από τον συγγραφέα με πρώτη κυκλοφορία στη γιορτή του βιβλίου στο Ζάππειο.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Tha Sou Po Pos Ezhse Novel New Product 1 600x840
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!