Άρωμα Λεμόνι

Ο Λάζαρος Πετράκης, ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας, έπειτα από πολλά χρόνια στην Αμερική επιστρέφει στην Ελλάδα για να ψάξει την αγαπημένη του Κατερίνα, τον πρώτο και μοναδικό έρωτα της ζωής του, αυτόν που σημάδεψε για πάντα την ύπαρξή του.

Τέσσερις φίλοι, από χρόνια χαμένοι μεταξύ τους, όταν ξαναβρίσκονται, ανακαλύπτουν ότι το εφηβικό τους όνειρο είναι ακόμα ζωντανό. Η λαχτάρα τους να αποκτήσουν ένα ιστιοπλοϊκό, το πάθος τους για τη θάλασσα, την ελευθερία και τα ταξίδια είναι οι άξονες πάνω στους οποίους έχουν στηρίξει τις ζωές τους.

Θα τολμήσουν να ακολουθήσουν εκείνο το παλιό τους όνειρο ή θα το θάψουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας, όπως έκαναν και με τα άλλα όνειρά τους;

Η κριτική μας

Ένα υπέροχο βιβλίο, νοσταλγικό, γεμάτο από θάλασσα και άρωμα λεμόνι, σύμβολα ηρεμίας ελευθερίας, ασφάλειας και γαλήνης. Ένα σπονδυλωτό μυθιστόρημα, με ολοκληρωμένους, σύγχρονους χαρακτήρες, που υμνεί τη φιλία. Ξυπνά το παιδί μέσα μας και μαζί όλα τα καταπιεσμένα όνειρα που υπάρχουν από τη παιδική αλλά και την εφηβική μας ηλικία.
Είναι ένα ταξίδι στις ψυχές των ανθρώπων, ένα ταξίδι στο όνειρο, στον έρωτα.
Διαβάστε το ….

…γιατί δεν είναι ποτέ αργά για το όνειρο!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Aroma Lemoni Antigoni Pommer
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!