Μετεωρίζομαι στην άκρη του ονείρου μου και χάνομαι μέσα του. Εγώ το δημιούργησα και μόνη μου θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Στάλα στάλα, γεμίζω όλο και πιο πολύ από τις ευλογημένες στιγμές που έζησα. Στάμνα κρυστάλλινη κάτω από την πηγή του Θεού. Περιμένω καρτερικά. Μέχρι που μια θαυμαστή πληρότητα με κυριεύει. Είτε καλή είτε κακή, αυτή είναι η ζωή μου. Αρκετή για να γεμίσει τη στάμνα μου, ικανή να με ολοκληρώσει. Απαλλαγμένη από τα γιατί και τα πρέπει, η μία και μοναδική της αλήθεια.
Φυσάω!
Είμαι ο αγέρας που με χτυπάει, με ξεγυμνώνει, με ταξιδεύει, με ξυπνάει, με λυτρώνει.

Η κριτική μας

Το πρώτο βιβλίο των νέων εκδόσεων ΠΝΟΗ είναι ένα βιβλίο για λίγους!!!!! Συνδυάζει θαυμάσια την ποίηση και το διήγημα, και στη κυριολεξία «φυσάει» και γεμίζει τη ψυχή μας χρώματα και υπέροχα συναισθήματα, πράγματα που λείπουν από τη ζωή μας σήμερα! Ένα βιβλίο για λίγους, γιατί πρέπει να έχει κανείς τη ψυχή του ανοιχτή για να είναι δέκτης όλων αυτών που μας δίνει η συγγραφέας.

Αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στα τερτίπια του έρωτα και του πάθους, και όπως λέει και η ίδια η συγγραφέας ” Όλοι μας μπορούμε με θέληση και υπομονή να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας σέβονται”.

 

Διαβάστε το …..

…. γιατί εδώ μπορεί να νιώσει κανείς όλες τις  εναλλαγές του έρωτα όπως είναι η ευτυχία, η χαρά, η λαχτάρα αλλά και η στενοχώρια και οι δυσκολίες που πολύ πιθανόν να βιώσει ένα ζευγάρι!

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΦΥΣΑΕΙ
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!