Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες

Τη λένε Νόρα και έζησε μια συνταρακτικά αλλόκοτη ζωή.

Μια διαδρομή στα όρια της χαράς και της παράνοιας που γεννά ο έρωτας και η μέθη της επιθυμίας να μη μείνει όνειρο η ζωή. 
Γεννήθηκε στην Κωστάντζα. Αναζητούσε πάντα διέξοδο για φυγή από τα γνώριμα, από τα συνηθισμένα.

Ολόκληρος πλανήτης δεν ήταν αρκετός για να χαλιναγωγηθεί μια γυναίκα γεννημένη με πάθος, γανωμένη με ζήλο για ζωή, που έπεφτε με τα μούτρα πάνω της και ρουφούσε ό,τι μπορούσε να της δώσει.
Από την έπαυλη της Κωστάντζας σ’ ένα μικρό σπίτι της Αλεξανδρούπολης κι από κει σε ένα υποτυπώδες περιφερόμενο τσίρκο και έπειτα βασίλισσα της γούνας στη Νέα Υόρκη.
Κάθε σταθμός κι ένα αντίο.

Όλη η ζωή μια ατέλειωτη διαδρομή.

Η κριτική μας

Ένα εξαιρετικό ψυχογράφημα για απαιτητικούς αναγνώστες. Δεν είναι περίπλοκο, δεν είναι δύσκολο. Είναι άριστα δομημένο και κρατά το ενδιαφέρον μέχρι τη τελευταία σελίδα.

Η πρωταγωνίστρια, η Νόρα, μια γυναίκα αληθινή, γεμάτη δίψα για ζωή, μια γυναίκα που βαριέται εύκολα, που δεν μπαίνει σε στερεότυπα, σε μια διαρκή φυγή από όλους, ….ίσως και από τον ίδιο της τον εαυτό;

Η συγγραφέας με τη ξεχωριστή γραφή της μας δίνει ένα εξαιρετικό βιβλίο με θέμα μια γυναίκα που αγωνίζεται συνεχώς για τα θέλω της, που παράλληλα πολεμά να γνωρίσει τον εαυτό της.
Διαβάστε το ….

……γατί παρ’ όλο που η Νόρα έζησε μια συνταρακτικά αλλόκοτη ζωή, δεν μπορεί κανείς παρά να τη λατρέψει!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Glyka Xarazoun Oi Agries Nyxtes Foteinh Naoum Ekdoseis Livani
Scroll To Top
Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση cookies!